Despre noi

Cine suntem noi?

Am putea începe cu afirmații cum că suntem numărul 1, că suntem crema cremelor sau cei mai buni din domeniu, însă nu ni se pare corect să spunem noi asta, ci îi lăsăm pe cei care au colaborat cu noi să o facă. Ce putem spune în schimb, este că suntem echipa ageniadecasting.ro, dar upgradată cu un nou serviciu, producție video.

În cei peste 20 de ani de experiență în domeniul castingului, am dovedit în mod clar că știm să ne facem treaba impecabil, iar asta urmează să se întâmple și în noul serviciu pe care îl oferim.

Încă de la început, am pornit cu o filozofie bazată pe patru principii fundamentale:

Servicii+foto+video1.jpg

RESPECT

Îi prețuim pe oamenii din echipa noastră și îi respectăm pentru toată implicarea de care au dat dovadă de-a lungul timpului. În aceeași măsură, îi respectăm pe toți cei care au ales să ne calce pragul și s-au așezat sub lumina reflectoarelor noastre. Pentru noi, calitatea umană este esențială, așa că primim întotdeauna exact ceea ce oferim: respect.

CORECTITUDINE

Un ceas respectabil vine întotdeauna și cu un certificat de garanție. Mecanismul nostru este uns, înainte de toate, cu ceea ce putem numi simplu corectitudine. Corectitudine față de oameni, față de proiectele în care ne implicăm, dar mai ales, față de noi înșine.

Servicii+foto+video2.jpg
Servicii+foto+video4.jpg

RIGOARE

Experiența ne-a învățat să trecem peste tentația de a iubi doar carcasa orologiului, înțelegând că sănătatea mecanismului său este cea care contează cu adevărat. Nu cunoaștem abordări superficiale, suntem construiți pentru a vedea, cerceta și soluționa orice dilemă, săpând în profunzime în inima problemelor, știind că doar așa putem găsi soluții.

OPERATIVITATE

Rapiditatea cu care răspundem și timpul atât de scurt de reacție nu sunt niște fapte extraordinare, pur și simplu așa suntem noi construiți și așa ne place să ne facem treaba. Atunci când crezi că toate soluțiile s-au epuizat, venim noi să rezolvăm problema.

Servicii+foto+video1.jpg