Termeni și condiții

1. Termeni generali

Site-ul www.serviciivideo.ro este detinut de catre societatea FIRST CASTING AGENCY SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social pe str. Rubinului, nr9p, Bragadiru, cod unic de inregistrare fiscala RO33627066, cu numarul J23/2800/2014 in Registrul Comertului Ilfov.

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numarul: sau la adresele de email office@serviciivideo.ro.

2. Continutul site-ului

FIRST CASTING AGENCY SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, continutului si design-ului de pe site.

Utilizatorul/clientul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate ale FIRST CASTING AGENCY SRL prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si/sau ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii FIRST CASTING AGENCY SRL se considera o practica abuziva si se pedepseste conform legii.

4. Legea aplicabila - JURISDICTIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila intre utilizator/client si FIRST CASTING AGENCY SRL, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente, ce sunt guvernate de catre legea romana.

Prezenta sectiune de Termeni si conditii poate fi oricand actualizata.